Blog

Team Walkia (Sweden)

Peter Jibing har anställts som Area Sales Manager hos Walkia® Lighting Sweden
(Walkia AB)

Walkia® Lighting Sweden stärker upp vårt team och har nöjet att presentera Peter Jibing.

Peter stärker vårt växande säljteam i Sverige med placering och bearbetning i Västra Götaland-Halland-Värmland och började sin tjänst den 30 augusti 2021.

Vem är Peter?

Han berättar att han är född och uppvuxen i Göteborg och har 2st. fina barn från ett tidigare förhållande. Bor nu tillsammans med sin käraste Anki sedan 6 år i ett hus som de ritat och byggt tillsammans.

Vad har han för yrkesbakgrund/utbildning?

Utbildad ingenjör och marknadsekonom och har en stor erfarenhet i affärsutveckling.

Vad ser han fram emot med att jobba hos Walkia® Lighting Sweden (Walkia AB)?

”Vi är ett bra team på Walkia och jag vet att vi tillsammans kommer att göra skillnad till en mer energisnål och hållbar värld.”

 

 

ebert persson

Ebert Persson har anställts som Area SalesManager hos Walkia®Lighting Sweden
(Walkia AB)

Walkia® Lighting Sweden stärker upp vårt team och har nöjet att presentera Ebert Persson.

Ebert stärker vårt växande säljteam i Sverige med placering och bearbetning i södra Skåne och började sin tjänst den 2 augusti 2021.

Vem är Ebert?

Han säger själv att han är en norrlänning som är förklädd till skåning och bor i vackra Ystad – porten till Österlen. Han är lyckligt gift sedan 35 år tillbaka med Elisabeth. De har precis flyttat dit från Malmö där de bodde i fem år. Tidigare bodde de i Västerås.

Vad har han för yrkesbakgrund/utbildning?

För det mesta har han jobbat med försäljning, utbildning och projektledning. Han har en ekonomisk utbildning i grunden. Rent praktiskt har han även arbetat inom bygg och fastighetsförvaltning och även inom processindustrin.

Vad ser han fram emot med att jobba hos Walkia®Lighting Sweden (Walkia AB)?

”Att få jobba med så högkvalitativa produkter som ligger rätt i tiden och som inte bara sprider ljus utan gör det på ett intelligent sätt. Gillar inte bara produkterna utan inställningen och ambitionerna hos mina medarbetare. Underbart att få vara en del av det teamet.”

 

Peter Simic

Peter Simic har anställts som Area SalesManager hos Walkia®Lighting Sweden
(Walkia AB)

Walkia® Lighting Sweden stärker upp vårt team och har nöjet att presentera Peter Simic. Peter stärker vårt växande säljteam i Sverige med placering och bearbetning i Storstockholmsregionen och började sin tjänst den 2 augusti 2021.

Vem är Peter?

Han är gift sedan 11 år tillbaka. Han har en vuxen dotter som nu även har gett honom glädjen att han blivit en stolt och glad morfar till en liten kille på 1,5 år. Som person strävar han alltid att se fördelar och möjligheter i alla situationer samt är en teamplayer. Han är genuint intresserade av att utvecklas tillsammans med andra människor.

Vad har han för yrkesbakgrund/utbildning?

16 år som installationselektriker, har lång erfarenhet inom försäljning och affärsutveckling. Kommer närmast från grossistledet där han varit verksam senaste 18 åren. Just nu vässar han sina kunskaper inom försäljning och det gör han på ”Sälj & Marknadshögskolans yrkeshögskoleutbildning” som Key Account Manager. Examen blir våren 2022.

Vad ser han fram emot med att jobba hos Walkia®Lighting Sweden (Walkia AB)?

”Vi lever i en tid då det är väldigt viktigt att tänka på miljön. Att då få vara med Walkia Lighting som är på en banbrytande väg som leverantör av smart LED-belysning och trådlöst belysningsstyrningssystem känns motiverande och inspirerande. Att vara med i spjutspetsen in i denna framtid ser jag som ett fantastiskt privilegium. Tillsammans med mina medarbetare, den djupa tekniska kunskapen inom företaget och förstklassig belysningsdesign på marknaden, vill jag vara med och sätta Walkia Lighting på den svenska kartan. Jag ser fram emot att få träffa mitt kontaktnät, dels för att presentera mej i min nya roll och att få träffa dom för att fortsätta utvecklas tillsammans in i en ny spännande tekniska belysningsvärld. Samt även att lära känna nya kontakter för att presentera Walkia Lighting och erbjuda alla att sänka sin energiförbrukning, bidra till en bättre miljö och uppgradera sin belysningsanläggning till Walkia Lighting.”

 

Thomas Ehn

Thomas Ehn har anställts som Area SalesManager hos Walkia LightingSweden
(Walkia AB)

Walkia® Lighting Sweden stärker upp vårt team och har nöjet att presentera Thomas Ehn. Thomas stärker vårt växande säljteam i Sverige med placering och bearbetning i Småland-Östergötland med omnejd och började sin tjänst den 5 maj 2021.

Vem är Thomas?

Han säger själv att han är E(h)n 63 årig ung småländsk entreprenör, gift och boende centralt i sitt distrikt nämligen Sommenmetropolen Tranås.

Vad har han för yrkesbakgrund/utbildning?

Den är lång och bredd ex. senaste 7 åren inom ledbelysning, både som anställd och egen verksamhet. Också mångårig erfaren som Prospektör/Affärsskapare, som han mer kallar det, att skapa skarpa affärs LEADS för större konsultföretag inom bl.a. Energi och Environmental mm, mm. Arbetade dessförinnan många år i Affärs Mediebranschen från anställd till att ge ut egna branschtidningar. Tidigare också förflutet som Polisassistent på Trafik-och Ordningsavdelningar i Göteborg med omnejd.

Vad ser han fram emot med att jobba hos Walkia®Lighting Sweden (Walkia AB)?

”Intressant företag med stort tekniskkunnande och spännande ledlösningar. WALKIA har också en tilltalande rak organisation, där man får stort spelrum och frihet under ansvar för att bygga upp sin egen kundstock etc. Vinn-vinn….”

 

Kontakt

Walkia AB - Walkia® Lighting

Box 321, 721 07 Västerås
E-post: info@walkia.se
Organisationsnummer: 559134-1515

bsci

Bisnode DnB riskiluokka 1 logo 2017

luotettava kumppani

AA logo 2016 FI w 1

SELT liikemerkki 150605

 

© Copyright Walkia 2022. Design & Development by Ideamedia Oy

Search