Belysning som en mångsidig tjänst

Energieffektivitet och betydande kostnadsbesparingar.

Belysning tjänst

ENERGIEFFEKTIVITET OCH BETYDANDE KOSTNADSBESPARINGAR

Smarta köp av LED-belysning kan inte bli lättare eller mera effektivt. Vårt LaaS-koncept (Lighting as a Service eller Belysning som tjänst) täcker preliminär utvärdering, design, installation, underhåll av produkter och tjänster samt livscykeltjänster, utan större investeringskostnader.

Istället för engångsinvesteringar betalar du endast en månadsavgift som är betydligt lägre än dina månatliga besparingar. Våra nöjda kunder sänker sina energikostnader betydligt, från dag ett.

Vår populära nya LaaS-servicemodell eliminerar slutanvändarens kapitalkostnadsbegränsningar, vilka ofta är ett hinder vid ominstallation av belysning, även bland dem som vill köpa högkvalitativ och energieffektiv LED-belysning.

Tack vare tjänsten vi tillhandahåller har många av våra kunder kunnat modernisera sin belysning till den mest högkvalitativa LED-belysningen på marknaden. Detta frigör kapital till andra lönsamma åtgärder direkt från början. Ta det viktigaste energibeslutet för ditt företag eller din kommun idag!

Genom att välja Walkia® som din belysningsleverantör kommer du snart att kunna dra nytta av miljövänlig och högkvalitativ belysning, som frigör tid till att fokusera på produktiva verksamhetsaktiviteter, samtidigt som du sparar betydande belopp.

HUR FUNGERAR VÅR TJÄNST?

PRELIMINÄR UTVÄRDERING

Vi kommer och utvärderar din befintliga belysningssituation kostnadsfritt. Vi genomför mätningar och beräknar hur mycket du skulle kunna spara på energikostnader. Medan vi gör den preliminära utvärderingen ger vi dig råd angående de tillgängliga LED-belysningslösningarna och alla fördelar denna typ av belysning erbjuder. Vi tillhandahåller även ytterligare information om hur du kan maximera dina besparingar genom att använda rätt produkt på rätt plats.

BELYSNINGSDESIGN

Vi fastställer vilken nivå din befintliga belysning befinner sig på och genomför omfattande belysningsmätningar på plats. För att maximera energieffektiviteten skapar vi detaljerade belysningsplaner för dina lokaler. Vi utarbetar alltid den mest ekonomiska totallösningen åt dig, och den belysningslösning vi levererar kommer garanterat att vara den mest lämpliga för din arbetsplats. På så sätt får du alltid det bästa slutresultatet.

HYRESAVTAL

Vi garanterar den mest ekonomiska finansieringen på marknaden för denna tjänst, vilket gör det möjligt för dig att spara betydande summor redan från början, utan att några engångsinvesteringar krävs. Att fatta beslut har aldrig varit enklare – istället för att betala för din belysning med en engångsinvestering kan du betala genom hanterliga månadsavgifter. Dessa avgifter täcks av energibesparingarna, vilket varje månad ger dig pengar över att använda till lönsamma åtgärder, redan från den första elräkningen.

INSTALLATIONSTJÄNST

Vår servicemodell inkluderar en högkvalitativ och effektiv installationstjänst som utförs av våra professionella installatörer. Vi tillhandahåller våra LED-produkter som en användningsfärdig installation, utan otrevliga överraskningar eller dolda kostnader. En helt ny, ljusstark, flimmer- och underhållsfri belysning med marknadens bästa LED-produkter installeras snabbt i dina lokaler.

UNDERHÅLLSAVTAL

Vår servicemodell inkluderar även ett underhållsavtal som säkerställer funktionen för våra produkter långt efter att garantiperioden har löpt ut. Detta innebär att du aldrig behöver oroa dig för din belysning, utan istället kan fokusera på produktiv affärsverksamhet.

KOSTNADSBESPARINGAR PÅ 90 %

Du kommer att dra fördel av kostnadsbesparingar tack vare en betydligt lägre energiförbrukning, ett minskat antal lampor, obefintliga underhållskostnader och en potentiell minskning av kraven på kylning. Därmed kan du fokusera resurser på lönsamt arbete. Vi ser alltid till att föra dialog och vägleda våra kunder för att uppnå bästa möjliga resultat. Dessutom kan alla våra produkter hanteras med hjälp av smarta belysningsstyrsystem som möjliggör ytterligare kostnadsbesparingar. Våra produkter har marknadens längsta livstid och garanti, utan restriktioner vad gäller drifttimmar. Dessutom inkluderar vårt serviceutbud ett prisvärt underhållsavtal som innebär att du utan att oroa dig kan dra nytta av högkvalitativ belysning i flera år efter att standardgarantiperioden har löpt ut. Jämför produkterna på marknaden kritiskt och omsorgsfullt och välj det bästa.

Att lägga ut din belysning på entreprenad till oss kan göras snabbt och enkelt, vilket ger dig möjlighet att fokusera på lönsamma aktiviteter och frigöra betydande belopp med extra kapital för andra produktiva investeringar. Vi kommer alltid att tillhandahålla konkurrenskraftiga erbjudanden och säkerställa att du får bra avkastning på din investering. Vi garanterar dig högkvalitativa LED-belysningslösningar, både nu och i framtiden.

Kontakt

Walkia AB - Walkia® Lighting

Box 321, 721 07 Västerås
E-post: info@walkia.se
Organisationsnummer: 559134-1515

bsci

Bisnode DnB riskiluokka 1 logo 2017

luotettava kumppani

AA logo 2016 FI w 1

SELT liikemerkki 150605

 

© Copyright Walkia 2022. Design & Development by Ideamedia Oy

Search