Övertygande föregångare

En tillförlitlig pionjär

Företag

walkia lighting

 

MÅNGSIDIGA BELYSNINGSLÖSNINGAR SOM TILLHANDAHÅLLS SOM EN TJÄNST

Walkia Group Oy är en väletablerad utvecklare och tillverkare av LED-belysning och trådlösa styrsystem. Vår roll är att förbättra våra kunders konkurrenskraft och miljövänlighet med våra belysningslösningar, som är miljövänliga och energibesparande. Vi förser våra kunder med mångsidiga belysningslösningar som en del av en friktionsfri service.

- Vi granskar den befintliga belysningssituationen
- Vi utvecklar en plan och beräknar de potentiella besparingarna
- Vi organiserar projektfinansieringen så att de skapade besparingarna betalar för tjänsten
- Vi installerar produkterna och systemen
- Vi underhåller våra belysningslösningar

Vår verksamhet befinner sig i ständig utveckling och vi vann snabbt den finska marknadens förtroende med vår enastående produktkvalitet och hjälpsamma och professionella kundtjänst. Vi utvecklar våra tjänster målmedvetet, alltid med kunden i fokus, och upprätthåller hög kvalitet och effektivitet.

Vårt företag växer snabbt och vårt goda rykte har spritt sig utanför Finlands gränser. Vi har lyckats överföra våra omfattande finska expertkunskaper till våra nordiska grannländer och siktar på ytterligare internationell utveckling. Vår första filial kommer att öppna i Stockholm.

Vision

Walkia Lighting är en ledande leverantör av högkvalitativa belysningslösningar i Norden.

Uppdrag

Att effektivt förbättra våra kunders konkurrenskraft och främja en miljövänlig utveckling.

VÄRDERINGAR

Kundinriktning

Vårt utvecklingsarbete ligger alltid steget före, vi tillverkar våra produkter på ett kundinriktat sätt och hög kvalitet ligger i förgrunden för allt vi gör. Nöjda och framgångsrika kunder är viktigt för oss. Vi identifierar oss med våra kunders behov och strävar efter att överträffa förväntningarna.

Ansvar

Vi tar vårt ekonomiska, sociala och miljörelaterade företagsansvar på högsta allvar och strävar efter en miljövänlig utveckling. Vårt BSCI-certifikat är en garanti för att vi bedriver vår verksamhet på ett ansvarsfullt sätt.

Tillförlitlighet

Tillförlitlighet, expertkunskap och ärlighet utgör grunden för vår verksamhet. Vi utför det avtalade arbetet på ett professionellt sätt. Vår verksamhet är öppen och transparent, och vi ser till att kundkraven uppfylls, både nu och i framtiden.

Framgång

Resultatet av vårt arbete säkerställer fortsatta framgångar. Vi strävar efter gemensamma målsättningar och sätter ribban högt genom att bedriva vår verksamhet på ett djärvt och beslutsamt sätt. Vårt hanteringssystem är baserat på ISO9001-standarden.

Allt detta garanterar ett lyckat resultat, både nu och i framtiden.

Kontakt

Walkia AB - Walkia® Lighting

Box 321, 721 07 Västerås
E-post: info@walkia.se
Organisationsnummer: 559134-1515

bsci

Bisnode DnB riskiluokka 1 logo 2017

luotettava kumppani

AA logo 2016 FI w 1

SELT liikemerkki 150605

 

© Copyright Walkia 2022. Design & Development by Ideamedia Oy

Search